Dificultati inscriere in Google Certification Program

Sa ramanem la ideea ca totul s-a rezolvat in cele din urma, evident favorabil.

Am folosit la inceput un cont Google care era creat si asignat unui cont Ad Words(primul cont). Asa ca in momentul in care am dorit sa il folosesc drept un MCC nu am putut, raspunsul fiind clar din partea sistemului : acest cont nu a fost creat ca MCC, asa ca am creat un al doilea cont Google si l-am asignat unui cont de tip MCC. Al doilea cont. Pe care l-am folosit evident pentru a linkui si administra conturile Adwords ale clientilor.

Toate bune si frumoase . Pana in momentul in care a trebuit sa ajungem la partea de certificare si de examene. Deja ma logasem la un moment dat in programul de certificare , Google AdWords Professionals, si asignasem la acest cont si compania. Si cum de la o vreme calificarile sunt individuale si contul meu era deja legat de o companie… iar contul MCC nu doream sa il mai asociez cu partea de testare…am decis ca cea mai buna varianta este una ,,curata” .

Asa ca am creat un al treilea cont pe care oricum il voi folosi doar pentru partea de examene , inclusiv atunci cand se creeaza un cont si in centrul de testare. Atentie : datele de logare din centrul de testare sunt diferite de cele ale contului Google. Cu impresii despre examenele pentru calificari…

50 Viorel Lupu

Viorel Lupu a scris 136 articole pe acest site.

Web Developer. In trecut, moderator - realizator ( si ,,altele" ) radio tv la Analog FM, Europa Nova, Ten TV , Nova FM din 2001- 2015. Productie publicitara, media, internet, web sem seo din 2005.