Domo picat si el la datorie in ajun de Black Friday

Domo picat si el la datorie in ajun de Black Friday

Au incercat inca de zilele trecute cei de la Domo sa ,,fure” startul la mult discutatul si asteptatul Black Friday de pe 23 noiembrie…intr-un fel le-a iesit pana la un punct insa …caci ,,le-am depasit asteptarile”…

Daca la prima ora a diminetii Do si Mo anuntau ca a inceput deja mega promotia de Black Friday, dupa ora pranzului magazinul online a suferit un picaj de toata frumusetea ! Ori marketing , ori server incapabil sa mai raspunda la interogari , cert este ca la incercarea de interogare a domo.ro am primit ore la rand mesajul :

Oricat de mult incercam, nu reusim sa tinem pasul cu avalansa de vizitatori din aceasta perioada. Site-ul functioneaza intermitent, asa ca te rugam sa dai Back si sa incerci din nou, sau sa revii mai tarziu. Ne cerem scuze pentru neplacere.Va multumim pentru intelegere!

Nici nu vreau sa ma gandesc ce va fi maine … 🙂

50 Viorel Lupu

Viorel Lupu a scris 131 post in this blog.

Web Developer. In trecut, moderator - realizator ( si ,,altele" ) radio tv la Analog FM, Europa Nova, Ten TV , Nova FM din 2001- 2015. Productie publicitara, media, internet, web sem seo din 2005.