Fasole cu Tanga la Auchan Timisoara

Fasole cu Tanga la Auchan Timisoara ? Mai bine nu !

Nu stiu cand vi s-a intamplat ultima data sa vi se faca foame aflandu-va la cumparaturi intr-un hypermarket. Sa zicem ca este dupa-amiaza¬†si dupa o zi de lucru ai ,,aterizat” neprogramat intr-un asemenea hypermarket. Trebuie sa pui in cos diverse produse pentru a completa lista si reaproviziona frigiderul sau camara.

Numai ca la un moment dat, bicisnica foame , cumva influentata si de mirosul imbietor de mancare gatita , incepe sa se manifeste in cel mai acut mod. Si cum suntem in apropiere de aceasta zona lasam deoparte cosul de cumparaturi si ne asezam cuminti la rand. Trecem pe langa pizza si imi impun ca nu e cazul … inca o sarja de gluten si diverse salamuri … Apoi poposesc cu ochii asupra unor pui scosi pe la amiaza de la rotisor si imi spun in gand ca nu e chiar potrivit sa incarc arterele cu ceva colesterol din puiul crescut pe foc automat si imbibat in hormoni … asa ca imi alung privirea spre niste ,,lighioane de mare” si o rog pe doamna care servea sa puna vreo doua picioare de crab pane, mai mult curios de gust decat de cum aratau… Parca e prea putin si normal ca ne impinge pofta si la ceva de asezonat asa ca facem o combinatie ,,mortala”… pofta e pofta si nu mai conteaza cat de ciudata ni sau vi s-ar parea combinatia. Asa ca cerem si niste ,,fasole batuta” sau ,,sleita” cum ii mai zice prin unele zone plus ceva salata de varza. Chiar daca initial , pentru ca asa cerusem, crabul fusese asezat pe o farfurie, doamnei vanzatoare i se pare ceva nelalocul lor si ma intreaba daca le poate strecura pe aceeasi farfurie cu fasolea si varza. Caci uitasem a va spune ca nu pusese varza in vreo caserola separata ci la ,,ghiveci” cu fasolea. Asa ca ne trezim cu o farfurie pe care stau in ordine aleatorie … picioare de crab pane, fasolea batuta ( chiar daca cerusem putin ni se trantise o paleta de aproape 400 de grame de produs) si salata de varza. Aproape teleghidati nici nu incercam sa ne gandim ca am putea sa ne ,,indigneze” ceva in tot tabloul acesta si ne indreptam spre casa de marcat pe aceeasi linie pentru a achita.

Numai ca aici urmeaza punctul culminant si ruperea filmului…Inaintea noastra doua domnisorici , care, estimez ulterior intamplarii, erau angajate ale hipermarketului, nu cumparasera nimic de la vitrinele cu mancare dar duceau in mana niste sticle de ulei si mai multe perechi de … tanga … Ce vreti? Nu am putut sa le spun direct chiloti…Mi s-a parut vulgar. Dar stati sa vedeti de aici incolo vulgaritate. Asteptam sa ni se incaseze banii, sa putem lua farfuria care statea pe cantar dar nu se intampla nimic. Intre timp doamna vanzatoare revine cu alte pachete sau farfurii asa ca pe a noastra o da jos de pe cantar si o pune pe o tava de pe pult , exact langa gasa de marcat. Unde , domnisoricile scot ce vroiau ele sa cumpere si sa le incaseze colega de la casa…cateva perechi de tanga pe care incep sa le fluture dintr-o punga pentru a fi scanate etichetele… Mintea se blocheaza aproape in mod automat si nu pot gandi ce cauta doua fete cu chiloti la randul si la casa unde se incaseaza exclusiv mancare gatita din Auchan…Dupa ce sunt scanate sticlele de ulei , urmeaza chilotii pe care una dintre fete ii falfaie amenintator pe deauspra farfuriei noastre…

In sfarsit ma ,,trezesc” si rog sa fie data la o parte farfuria… Dar nu care cumva sa credeti ca vreuna dintre angajate se sinchiseste… Ele au treaba lor…sa incaseze chilotii colegelor fara a se arata cumva jenate de clientul care parca nu ar vrea sa primeasca o farfurie din care s-au manjit si niste perechi de culori diferite de tanga…Vociferez ceva in varianta scurta si plecam cu un nod in gat … lasand farfuria acolo si cu nervul intins ca pofta a fost ucisa…

Adio fasole cu tanga la Auchan. (intamplare reala la Auchan Timisoara , hypermarket in Iullius Mall)

Apropo, voi ati patit ceva aproximativ similar ? Astept cu interes, mai jos,  comentariile voastre !

50 Viorel Lupu

Viorel Lupu a scris 137 articole pe acest site.

Web Developer. In trecut, moderator - realizator ( si ,,altele" ) radio tv la Analog FM, Europa Nova, Ten TV , Nova FM din 2001- 2015. Productie publicitara, media, internet, web sem seo din 2005.