Google Engage StepUp Romania

Google Engage StepUp Romania 2013

Primele evenimente notabile de la Google Romania, pentru agentii,  se desfasoara anul acesta pe 1 si 8 februarie 2013.

Organizatorii anunta participantii ca vor descoperi noi perspective si solutii pentru provocarile din 2013.

Tematica pentru primele workshop-uri Google Engage din 2013, dedicate Vanzarilor si Produsului Google : cum va adaptati si cum va puteti creste nivelul de competitivitate.

Sesiunile Google Engage StepUp se vor desfasura la Hotel Novotel City Centre Bucuresti.

Despre programul Google Engage : detalii.

Updating…

Vineri , 1 februarie 2013

Orele 09.30 – 14.00 / Hotel Novotel, Sala Paris

Intalnirea a inceput cu o mica intarziere, proverbiala, dar nu pentru ca nu ar fi fost totul pregatit de echipa Google, ci pentru ca unii dintre cei care trebuiau sa ajunga la eveniment au mai intarziat…

In deschidere a vorbit Rares Rusu (Google), facand o scurta prezentare a programului Engage si un bilant a ceea ce s-a intamplat pana acum statistic vorbind…Inteleg ca in urma cu o zi – doua a avut loc si o intalnire cu agentiile de top din programul Engage. Apoi o serie de intrebari , raspunsuri ….

Prezentarea a fost continuata de Bogdana Butnar (Google) cu unele date pe studii de caz si cateva date provenite din studii realizate in 2012 in Romania pentru piata locala. Plus intrebari, raspunsuri…

Despre integrarea produsului Adwords in ofertele agentiilor a vorbit Florin Praval (ex marketing manager sau ceva de genul eMag ), actualmente Google. Prezentarea a inclus si cateva modele de pe piata germana.

Pauza de cafea…

Studiu de caz 1 – prezentare realizata de Alexandru Lapusan ( Zitec) – un interesant model de bussines, istoric si evolutie, cu raspunsuri prompte si la obiect pentru intrebarile din sala.

Studiu de caz 2 – prezentare realizata de Mircea Capatana ( Smart Bill ) – de asemenea un model interesant de bussines si un binevenit indemn pentru schimbarea de mentalitate pe care , ce-i drept nu reusim cu prea mare succes sa o realizam de peste 23 de ani.

Ultima prezentare pentru ziua de 1 februarie , realizata de Ariel Hochstadt (Israel), cu radacini romanesti , de pe la Bistrita, iubitor de taietei cu varza si placinte :), conform propriilor marturisiri…totul pus intr-o prezentare lejera cu glume si multa mimica ce a reusit sa atraga simpatia si atentia celor prezenti….plus cateva sfaturi de real ajutor despre ce sa DA si ce sa NU in relatia cu clientiii finali.

De ce  e foarte important si binevenit sa participi la un asemenea eveniment ( chiar daca cei care nu au reusit sa ajunga vor avea acces in portal la prezentari ) pe langa prezentarea de baza se discuta si se ating  multe alte puncte interesante si evident de mare folos in relatia viitoare cu clientii utilizatori de Adwords….

In asteptarea intalnirii de saptamana viitoare ( 8 februarie ) ….working online !

 

 

50 Viorel Lupu

Viorel Lupu a scris 137 articole pe acest site.

Web Developer. In trecut, moderator - realizator ( si ,,altele" ) radio tv la Analog FM, Europa Nova, Ten TV , Nova FM din 2001- 2015. Productie publicitara, media, internet, web sem seo din 2005.