La multi ani Google : 1998 – 2012

La multi ani Google : 1998 – 2012

As putea spunea ca de acum Google poate functiona cu buletin la purtator… La multi ani great G !

Motorul de căutare pe internet Google a împlinit astăzi 14 ani. Pentru a marca aceast eveniment, logoul a fost modificat. În noul doodle, literele Google sunt scrise pe un tort cu lumânări.

Google Inc. – corporaţie americană multinaţională, care deţine cel mai popular motor de căutare pe internet. Compania a fost fondată în 1998 de doi doctoranzi de la Universitatea Stanford, Larry Page şi Sergey Brin.

Google oferă o metodă simplă şi rapidă de găsire a informaţiilor pe internet, având o bază de date despre peste 8 miliarde de situri. Zilnic, motorul de căutare este consultat de milioane de oameni din întreaga lume.

Între timp, Google şi-a diversificat portofoliul, printre serviciile oferite numărându-se Google Maps, Gmail, Google Earth, Google Chrome şi reţeaua de socializare Google Plus. De asemenea, Google deţine site-ul YouTube.

Google a deschis, la 1 noiembrie 2010, un birou în Bucureşti, echipa din România fiind coordonată de Dan Bulucea.

50 Viorel Lupu

Viorel Lupu a scris 136 articole pe acest site.

Web Developer. In trecut, moderator - realizator ( si ,,altele" ) radio tv la Analog FM, Europa Nova, Ten TV , Nova FM din 2001- 2015. Productie publicitara, media, internet, web sem seo din 2005.