Microsoft a lansat WINDOWS 8

Microsoft a lansat WINDOWS 8

Laptopuri performante

Nu as fi decis sa postez aceasta stire pe blog daca nu m-ar fi uimit insistenta si unitatea de concept de care au dat dovada partenerii si resellerii din Romania.Si pentru ca Romania este si ea parte din tortul lumii IT  si sta de la egal la egal la aceeasi masa cu marile puteri producatoare si consumatoare, imi place sa vad ca macar de data asta nu am fost lasati in urma sau nu am fost inclusi in randul tarilor din alt val. (spre deosebire de politica Apple). Iata spre exemplu cum arata azi emag.ro …

PREZENTARE WINDOWS 8

Steve Ballmer, CEO   Microsoft – interviu pentru Reuters : despre  Windows 8  si tableta Surface.

http://www.youtube.com/watch?v=h9bH4YjC_nU&feature=player_embedded

PRETURI

Pana PE 31 ianuarie 2013, consumatorii care folosesc  Windows XP, Windows Vista sau Windows 7 vor putea achizitiona Windows 8 Pro Upgrade la pretul promotional de 59,99 euro de la partenerii din Romania.

Pentru cei care vor dori sa cumpere licenta de Windows 8 fara upgrade, preturile sunt pentru Windows 8 64 bit English OEM de 459 lei, iar Windows 8 Pro, OEM, Romana, 64 biti de 667 lei.

CERINTE DE SISTEM MINIME
– Procesor de 1 GHz sau mai rapid cu suport pentru PAE, NX si SSE2
–  2 GB RAM / 20 GO de spatiu disponibil pe hard disk
–   Rezolutie de ecran de 1366 X 768
–  Procesor grafic DirectX 9 cu driver WDDM

Laptopuri performante

 

50 Viorel Lupu

Viorel Lupu a scris 131 post in this blog.

Web Developer. In trecut, moderator - realizator ( si ,,altele" ) radio tv la Analog FM, Europa Nova, Ten TV , Nova FM din 2001- 2015. Productie publicitara, media, internet, web sem seo din 2005.