Un altfel de spot electoral

Un altfel de spot electoral

Trebuie sa recunosc…nu ma dau in vand dupa graiul vecinilor si conationalilor din Harghita si Covasna…Si nu ma dau in vant de la o vreme nici dupa politica …ca sa nu va mai spun ca de cateva saptamani ma uit cu un fel de mila dezinteresata la cucuietzii si cucuietele noastre din politica romaneasca…pe unii , sarmanii, i-au lipit baietii, in campanie ,cu banda adeziva peste frunte, peste gura , peste slogan, peste stalp…deee o fi fost noaptea cand au lipit si ei afisele…De cateva luni nu ma mai intereseaza politica…nimic din ce e in ea…eventual daca mai iese asa cate un pic de sange pe pereti ma uit sa vad cine a dat si cine a luat…in rest nu ma gandeam ca o sa ajung sa apreciez faptul ca la un moment dat mi s-a interzis sa mai ,,prestez” discutii politice..ca asa e in tara noastra draga …unii pot interzice iar altii trebuie sa faca pe interzisii…

Astazi insa…mai degraba intamplator am dat peste un spot de campanie altfel..chiar suficient de altfel incat sa vi-l recomand spre vizionare…nu conteaza formatiunea politica si ,,catindatul”…conteaza conceptul ! Bravos !

Si zice Zeno si a doua parte …

 

Si a treia parte …

50 Viorel Lupu

Viorel Lupu a scris 131 post in this blog.

Web Developer. In trecut, moderator - realizator ( si ,,altele" ) radio tv la Analog FM, Europa Nova, Ten TV , Nova FM din 2001- 2015. Productie publicitara, media, internet, web sem seo din 2005.