Andy’s Pizza Chisinau 2012

Vedeti mai jos pe aceasta pagina imagini

Despre Andy’s Pizza …numai de bine…asta daca m-ati fi intrebat acum vreo 4 ani cand puneam pentru prima data piciorul prin Chisinau si intr-un asemenea restaurant…mmm ce arome…ce shake…ce pizza, ce soleanca…. ce vinete marinate cu usturoi pe pizza Capriciosa…eee …dar stiti cum sta treaba  :  ce e bun si la preturi decente trebuie sa devina usor si sigur prost si la preturi indecente…. Acesta e un fel de preambul al ultimei experiente Andy’s Pizza , versiunea 24 aprilie 2012.

Am fost cucerit de preparatele de la Andy’s Pizza in ianuarie 2008. Pe atunci cu 100 de lei moldovenesti puteai intra linistit la oricare dintre restaurantele din lantul cu pricina si satisface papilele gustative cu preparate ,,intr-un mare fel” cum zice un prieten cu care de altfel am si purces la aceea vreme la drumuri …

Anul trecut ( in fiecare an facem cel putin o vizita la Chisinau) am asteptat cu mare nerabdare sa infulecam o Capriciosa pe blat gros …mare dezamagire…gust ranced si pizza ajunsa la masa rece…degeaba ne-am necajit …degeaba am scris in cartea de reclamatii, imaginea a fost intinata…

Anul acesta , dupa o zi de alergatura si dupa un trafic dement prin Chisinau ( credeam ca italienii si soferii din Bucuresti sunt cei mai rai , dar m-am inselat) am ajuns hamesiti de foame  :) in restaurantul Andy’s Pizza, Sculeanca, str. Calea Ieşilor 10. Pentru cei care nu stiu inca, restaurantele sunt amenajate fiecare intr-un stil  aparte, pentru fiecare o tema speciala. In acesta , din zona Sculeanca, tema este Calatoriile. Foarte frumos.

Ne-am asezat la masa, am facut comanda , am fost pusi in tema cat dureaza pizza , cat dureaza celelalte preparate sa ajunga si am asteptat cu mare interes. Am fost placut surprinsi sa primim preparatele la aproximativ 15 minute de la comanda , chiar daca timpul estimat la comanda mergea spre 25 de minute. O scapare a chelneritei…am renuntat in timpul comenzii la un fresh de portocale pe care insa ni l-a adus ulterior la masa , fara sa il solicitam , dar pe care l-am returnat  si care a fost scazut din nota.

Dar ca sa nu va mai tin cu sufletul la gura, caci gura apa tot o sa va lase…iata ce am comandat si am papat :

* am fost 3 persoane , comanda totala a insumat 250 lei moldovenesti ( estimez ca preturile aproape s-au dublat fata de 2008)

* ciorba soleanca ( o chestie cu afumatura , foarte buna ) = 35 lei md

* supa crema de ciuperci cu crutoane ( ok) = 25 lei md

* salata

* chiftelute din piept de pui sos , piure de cartofi, ciuperci si ceva salata de morcov si varza = 49 lei md

* pizza Capriciosa (preferata noastra pentru bucatile de vinete marinate cu usturoi) pe blat subtire ( nu recomand pe blat gros , ultima comandata si nemancata a avut miros de ranced si un gust dubios ) = 53 lei md

In general , atmosfera placuta, servire relativ prompta, gust bun , pret relativ mare.

Si acum notele :

Experienta : 4 *;

Locatie : 4 *;

Pret : 2 *; (se scumpeste de la an la an)

Aspect : 4*; ( produsele nu arata, ca de obicei ca cele din meniu , dar nici la Mc Donalds nu arata , asa ca…)

Timp servire : 3 *;

Amabilitate personal : 4*.

5 * = entuziast ;

4 * =  ok ;

3 * = merita incercat ;

2 * = slabutz ;

1 * = jalnic.

Vezi si site Andy’s Pizza aici ….

50 Viorel Lupu

Viorel Lupu a scris 137 articole pe acest site.

Web Developer. In trecut, moderator - realizator ( si ,,altele" ) radio tv la Analog FM, Europa Nova, Ten TV , Nova FM din 2001- 2015. Productie publicitara, media, internet, web sem seo din 2005.