Bancomatul care imparte fericire

Bancomatul care imparte fericire

Mai intai am citit asta …Bancomatul care da bani fara card si fara cod PIN…Articolul il gasiti aici. Apoi m-am gandit, dupa titlu, ca pamantenii au mai inventat ceva bine implementat in epoca IT in care ATM-ul e prietenul care la nevoie se cunoaste. Ulterior, dupa ce am citit intreaga stire am accesat si video-ul si trebuie sa recunosc ca m-a miscat. Suficient. Altfel, mintile care au gandit o campanie ( in Spania) de genul acesta merita mult. De fapt… merita toti banii. Imi inchipui ca scopul a fost ajutorarea celor care chiar au mai multa nevoie de un ,,cent” in plus pentru a se bucura, asa cum multi am uitat sa ne mai bucuram, de lucruri ,,marunte”. Dar chiar si asa, Coca Cola reuseste, o data in plus, sa fie acolo sus …in zona campaniilor care te fac sa cumperi, sa consumi si sa cheltui ,,fericit” ca ai impartit fericire semenilor. Cred ca imaginile si conceptul spun mai mult decat orice comentariu si mai cred ca si in Romania oamenii ar fi facut… ,,la fel” ! Sau …?

Update (16102016) : din pacate videoclipul original si-a schimbat statusul (private video) dar mai jos poti vedea alte videoclipuri ,,miscatoare”…

Iata si alte actiuni de marketing reusite :

https://youtu.be/zlA9tXYxD8g

https://youtu.be/WQpzhKNmsms

https://youtu.be/daip9S4piP4

50 Viorel Lupu

Viorel Lupu a scris 131 post in this blog.

Web Developer. In trecut, moderator - realizator ( si ,,altele" ) radio tv la Analog FM, Europa Nova, Ten TV , Nova FM din 2001- 2015. Productie publicitara, media, internet, web sem seo din 2005.