Google Online Marketing Academy

Google Online Marketing Academy

Google Online Marketing Academy  : 12 martie – 30 mai 2013

Timisoara : start : 12 martie 2013

Sibiu : start : 13 martie 2013

Cluj Napoca : start : 14 martie 2013

Bucuresti : start : 15 martie 2013

Astazi a debutat la Timisoara editia din acest an a cursurilor oferite de Google pentru studentii din Romania. Studentii vor avea oportunitatea sa isi imbunatateasca  cunostintele despre : AdWords Fundamentals, selling AdWords, online Shops, Advanced Search, Analytics / landing page, optimizare live, business planning. Este , asa cum mentiona si Cristian Ignat de la 2Parale , primul speaker in aceasta serie de cursuri, o oportunitate extraordinara si o initiativa de salutat a celor de la Google. Care nu a fost foarte apreciata de studenti, judecand dupa numarul relativ redus de participanti , la prima intalnire.

Inscrierea la Online Marketing Academy s-a facut in luna februarie si inca o chestiune de salutat este ca Google Romania a dat posibilitatea si agentiilor si oamenilor din aceste agentii incluse in programul Google Engage sa poata studia alaturi de studenti. Marturisesc ca nu sunt chiar ,,in varsta” dar nici la perioada tinereasca a studentiei, pe care insa am redescoperit-o cu placere azi. Accesul in Aula Magna din Universitatea de Vest din Timisoara s-a facut cu ajutorul unui card de acces cu cod de bare primit in schimbul prezentarii unui document care sa ateste identitatea participantului inscris in program. Alaturi de acest card de acces Google a oferit si un cupon  / voucher pentru testat AdWords 200 ron bonus ( + 50 ron investiti) dar si un cupon cu cod de activare pentru programul de certificare Google AdWords. La sfarsitul perioadei de studiu, in 30 mai, participantii vor avea ocazia sa obtina certificarea prin examen online (evident).

Programul se va desfasura in paralel in mai multe centre universitare din Romania. A inceput azi, 12 martie 2013 la Timisoara, va continua cu Sibiu pe 13 martie ( locatie Universitatea Lucian Blaga – Aula Avram Iancu), Cluj Napoca 14 martie ( locatie Universitatea Babes Bolyai  – Sala 201, Facultatea de Comunicare), Bucuresti 15 martie ( locatie ASE  – Amfiteatrul II – Bastiliei). Google a organizat cursuri pentru studentii din vestul tarii inca de anul trecut , tot in colaborare cu Universitatea de Vest. Detalii Google Online Marketing Academy 2012 aici.

Marturisesc inca o data ca este o reala oportunitate sa particip cu fiecare ocazie la asemenea prezentari despre programul Google AdWords si invit pe studentii din zona de vest care nu au fost prezenti azi , dar sunt inscrisi la aceasta editite de cursuri sa isi faca o ,,fereastra” pentru urmatoarele saptamani. Vor fi speakeri care au de impartasit din experienta lor si care este foarte valoroasa pentru cei care au in plan sa ,,practice” in sistemul de marketing online.

Evident , multumesc Google  Romania :)

Alte evenimente Google Romania

50 Viorel Lupu

Viorel Lupu a scris 137 articole pe acest site.

Web Developer. In trecut, moderator - realizator ( si ,,altele" ) radio tv la Analog FM, Europa Nova, Ten TV , Nova FM din 2001- 2015. Productie publicitara, media, internet, web sem seo din 2005.