Cumparaturi pe Gearbest.Com

Cumparaturi pe Gearbest.Com

Update : 28 februarie 2019

Gearbest introduce in premiera Plata la Livrare pentru Romania! Vezi ce produse poti comanda pe Gearbest cu Plata la Livrare !  (legatura afiliata)

Conform Gearbest : Plata la Livrare sau COD este o metoda de plata oferita de GearBest. Puteți achita contravaloarea prin ramburs, în momentul livrării produsului prin curier rapid.
Platiţi produsele la livrare prin agenţii companiei de curierat. Plata la livrare este disponibila pentru toate orasele din Romania.

Asa cum le place mai multor internauti dornici sa fie siguri ca isi primesc produsele si le pot plati atunci cand sunt livrate. Voi reveni sa va spun cum functioneaza aceasta plata la livrare pentru comenzi pe Gearbest pentru Romania, in conditiile in care cel mai probabil multe dintre produse vor fi livrate din depozite din Europa, pentru a se evita importul via China si lunga asteptare cu livrare prin posta…trecandu-se la livrare door-to-door prin curier.

Din simularea de mai jos se pare ca livrarile se vor efectua prin DPD Curier si va avea un cost rezonabil de cativa euro… sa luam in calcul si faptul ca Gearbest va trebui sa primeasca si suma platita ramburs ( ceea ce inseamna o trimitere suplimentara pentru curier sau plata in cont ceea ce genereaza costuri pentru vanzator). Se pare de asemenea ca fiecare comanda trebuie sa se incadreze ca valoare intre 80 si 400 de lei si sa nu contina decat produse care permit aceasta plata la livrare.

Urmaream de multa vreme sa iau un Box TV cu Android. Avem cateva aplicatii in special pentru canale tv pe care ne-am fi dorit sa le vedem pe tv. Am tot scanat peste tot sa vad cam ce s-ar potrivi si dupa ce am stabilit ca bugetul ar fi de pana la 70 de euro pentru un asemenea dispozitiv am zis ca e momentul sa trec la cumparaturi. Asa ca am ales sa cumpar acest model : Beelink GS1

 

Am ales sa il cumpar de pe un depozit din Europa GW4 , dintr-un magazin afiliat in Gearbest , Boly , pentru a evita lunga asteptare de pana la 2 luni si drumuri la biroul postal vamal (fiind o valoare de peste 10 euro). Asa ca am preferat sa platesc transport in plus de 10 euro si sa vina in fix 5 zile. Curierul a fost UPS ( tot respectul pentru sistemul de tracking si livrare). Metotda de plata : PayPal (se poate plati si cu cardul dar  am preferat o garantie suplimentara oferita de PayPal fiind prima data cand comandam de pe acest site). Comanda am dat-o luni iar vineri la pranz boxul era livrat. Traseul urmat a fost Germania – Viena/Austria – Budapesta/Ungaria – Timisoara/Ghiroda/Aeroport/Romania – livrare acasa.

 

Recomand sa va cumparati din depozite din Europa pentru a evita lunga asteptare si alte taxe chiar daca veti plati pentru transport si pretul produsului va fi uneori mai mare e ok sa urmariti promotiile si atunci cand ajunge la un pret apropiat de depozitul din China sa il puneti in cos si sa il comandati din Europa. 

 

Cat despre Box TV as fi preferat sa aiba mai multa memorie ram dar se descurca ok si asa.

 

50 Viorel Lupu

Viorel Lupu a scris 137 articole pe acest site.

Web Developer. In trecut, moderator - realizator ( si ,,altele" ) radio tv la Analog FM, Europa Nova, Ten TV , Nova FM din 2001- 2015. Productie publicitara, media, internet, web sem seo din 2005.