Cumparaturi pe Gearbest.Com

Cumparaturi pe Gearbest.Com

Urmaream de multa vreme sa iau un Box TV cu Android. Avem cateva aplicatii in special pentru canale tv pe care ne-am fi dorit sa le vedem pe tv. Am tot scanat peste tot sa vad cam ce s-ar potrivi si dupa ce am stabilit ca bugetul ar fi de pana la 70 de euro pentru un asemenea dispozitiv am zis ca e momentul sa trec la cumparaturi. Asa ca am ales sa cumpar acest model : Beelink GS1

 

Am ales sa il cumpar de pe un depozit din Europa GW4 , dintr-un magazin afiliat in Gearbest , Boly , pentru a evita lunga asteptare de pana la 2 luni si drumuri la biroul postal vamal (fiind o valoare de peste 10 euro). Asa ca am preferat sa platesc transport in plus de 10 euro si sa vina in fix 5 zile. Curierul a fost UPS ( tot respectul pentru sistemul de tracking si livrare). Metotda de plata : PayPal (se poate plati si cu cardul dar  am preferat o garantie suplimentara oferita de PayPal fiind prima data cand comandam de pe acest site). Comanda am dat-o luni iar vineri la pranz boxul era livrat. Traseul urmat a fost Germania – Viena/Austria – Budapesta/Ungaria – Timisoara/Ghiroda/Aeroport/Romania – livrare acasa.

 

Recomand sa va cumparati din depozite din Europa pentru a evita lunga asteptare si alte taxe chiar daca veti plati pentru transport si pretul produsului va fi uneori mai mare e ok sa urmariti promotiile si atunci cand ajunge la un pret apropiat de depozitul din China sa il puneti in cos si sa il comandati din Europa. 

 

Cat despre Box TV as fi preferat sa aiba mai multa memorie ram dar se descurca ok si asa.

 

50 Viorel Lupu

Viorel Lupu a scris 133 articole pe acest site.

Web Developer. In trecut, moderator - realizator ( si ,,altele" ) radio tv la Analog FM, Europa Nova, Ten TV , Nova FM din 2001- 2015. Productie publicitara, media, internet, web sem seo din 2005.