ANDY’S PIZZA CHISINAU 2019

ANDY’S PIZZA CHISINAU 2019
Str. Puşkin, 32
Sun City
+373 22 265-458
24/24
Deschis NON-STOP

Despre Andy’s Pizza din nou de … bine! Acesta e un fel de preambul al ultimei experiente Andy’s Pizza , versiunea 06 Mai 2019.

Este adevarat! Am ajuns la Andy’s Pizza la restaurantul din zona Sun City Mall dupa ce statusem vreo 2 ore bune la eSushi Chisinau ( in noua locatie – Strada Sfatul Tarii 14/1 – Chisinau). Cum ne-a placut la eSushi de data aceasta : citeste aici.

Asa ca foame chiar nu prea ne era dar nu se cadea sa o lasam cu dorul si curiozitatea unei pizza de Chisinau pe prietena noastra care ne insotea pentru prima data in Moldova, Republica Moldova!

Motiv pentru care am ajuns la Andy’s Pizza, din nou! Hai sa recunoastem… parca nu e ceva complet daca atunci cand venim la Chisinau nu trecem si pe la Andy’s Pizza la o Pizza CapricioasaIn aceasta locatie nu am mai fost niciodata – strada Puskin 32 (langa Sun City) – am ajuns aici pentru ca de fapt cautam, intr-o zi in care mai totul era inchis prin Chisinau – un local Andy’s Pizza cu program prelungit – si acesta era deschis … NON STOP! Am fost foarte surprins sa vad ca, desi era destul de tarziu pentru o pizza , trecut de ora 22.00 , locatia era arhiplina…adicatelea cu greu mai gaseai o masa libera…

Ne-am asezat , am primit in mai putin de 2 minute meniurile la masa…am comandat in mai putin de 5 minute caci eram oarecum focusati pe pizza aceea pe care o iubim cand ajungem la Andy’s …Capriciosa si am fost anuntati ca vom primi comanda in 25 de minute. Din nou am fost surprins de cat de repede s-au miscat lucrurile…dupa 15 minute comanda noastra a sosit…calda … fierbinte si gustoasa. As zice…fara cusur! Nota maxima si pentru domnisoara care ne-a servit si care a fost “spirt…cu zambetul pe buze, atenta la tot si foarte competenta.

Evident ca nu ne-am multumit doar cu pizza si am mai adaugat : 

Pizza Capricioasa x 2 : 80 MDL – pe blat subtire (nu cred ca  mai e disponibil pe blat pufos ca in trecut) – este o pizza pe care nu am mai intalnit-o niciunde …iar ceea ce o face speciala la gust e partea cu vinete cu usturoi si brânza de oi. 

Supa crema de spanac : …. MDL – ( nu am gasit-o pe site dar este in meniu) – are, culmea, gust de spanac, arata excelent, este foarte cremoasa si se serveste cu focaccia – 25  MDL …merita incercata mai ales daca esti vegetarian si vrei sa te asiguri ca nu gasesti urme de carne prin farfurie. Contine si cateva bucati de parmezan care isi gasesc locul perfect in farfurie si in paleta de gusturi…

Am turnat peste mancare niste : 

Oranjada – 420 ml – 32 MDL – nu recomand …foarte dulce si cu siguranta cu urme clare de sirop si alte ingrediente nu tocmai naturale ( in conditiile in care la capitolul sucuri nu prea consumam de cativa ani buni decat stoarse din fructe , nu din prafuri…)

Ceai cu catina – exceptional – chiar daca si aici cred ca au fost adaugate ceva chestii mai putin naturale …aspectul e de nota 10 , servit in cana de sticla transparenta , cu bucati reale de catina si cu un gust foarte placut – nu exista pe site dar este in meniu in restaurant si il recomand! 

Am fi luat si niste hamsii la cornet dar am fost anuntati ca acel produs nu este disponibil decat in sezonul de vara … pacat…aspectul lor si gustul este foarte ok si se servesc impreuna cu niste cartofi prajiti ( stiu ca nu e tocmai sanatos dar cand e vorba de pofte, tandreturi si placeri pentru papile nu te mai uiti la toate aspectele astea).

Si notele : 

Experienta : 5 *;

Locatie : 4 *;

Pret : 3 *; 

Aspect : 5*; ( produsele arata ca in meniu, in general)

Timp servire : 5 *;

Amabilitate personal : 5*.

LEGENDA pentru note :

5 * = entuziast ; 4 * =  ok ; 3 * = merita incercat ; 2 * = slabutz ; 1 * = jalnic.

Vezi si site Andy’s Pizza aici ….

50 Viorel Lupu

Viorel Lupu a scris 137 articole pe acest site.

Web Developer. In trecut, moderator - realizator ( si ,,altele" ) radio tv la Analog FM, Europa Nova, Ten TV , Nova FM din 2001- 2015. Productie publicitara, media, internet, web sem seo din 2005.