Gearbest Introduce Plata la Livrare Pentru Romania

Gearbest Introduce Plata la Livrare Pentru Romania

Pe langa faptul ca au adoptat o noua identitate vizuala si au schimbat designul atat pentru site cat si pentru aplicatia de mobil

De cateva zile Gearbest a introdus in premiera pentru Romania mult iubita si utilizata modalitate de achizitie a produselor comandate pe internet cu Plata la Livrare!

GearBest a lansat serviciul “Plata la Livrare” :

Gearbest promite ca:
1. Plata la livrare este disponibila pentru toate orasele din Romania.
2. Fiecare comandă trebuie să aibă o valoare cuprinsă între 80 și 400 LEI
3. Oriunde in Romania 100% cumparaturi fara riscuri.

“Suntem onorați să vă anunțăm faptul că România este prima țară în care introducem serviciul Plata la Livrare (COD) pe Gearbest.
COD (Plata la Livrare) este o metoda de plata foarte populara in Romania” si  cred ca va fi bine primita si de catre internautii romani cu apetit la comenzile online.

Vezi ce produse sunt acum disponibile pe Gearbest cu plata la livrare pentru Romania

Trebuie mentionat ca :

In pasul final al comenzii va trebui sa introduci numarul de telefon valid pentru a primi un cod de confirmare. Vor sa se asigure astfel ca va avea unde sa sune DPD Curier atunci cand iti livreaza comanda cu plata la livrare.

Pe langa pretul produsului / produselor comandate pretul final va contine si :

Cost de expediere – Livrarea se va face cu DPD Curier (cod RODPD) door-to-door adica direct la adresa de livrare pentru aproximativ 1-2 euro in functie de valoare si de dimensiunea produsului.

De asemenea se va mai achita o taxa ce va acoperi rambursul sumei catre Gearbest denumita Cost COD de 12.54 lei /comanda.

Si doar daca doresti o Garantie de Transport de 1-2 euro , iarasi in functie de valoarea comenzii. Aceasta poate fi evitata caci nu are rost o garantie de transport in conditiile in care platesti doar cand iti ajunge produsul si ai posibilitatea sa il inspectezi ca si pachet ( nu sa desfaci produsul ambalat si sa il testezi)

Clienții care au 2 comenzi COD în curs de livrare nu pot plasa a treia comanda COD. 

Si o mentiune care mi se pare foarte importanta :

Dacă există 2 comenzi de tip COD (cu plata la livrare) refuzate fără motiv, GearBest are dreptul să nu mai onoreze comenzile în viitor. 

Vezi cat costa livrarea produselor pe Gearbest si cat dureaza livrarea pentru comenzi in functie de tara de destinatie

Afla totul despre comenzile cu plata la livrare de pe Gearbest pentru Romania

*Linkuri afiliere in continutul acestui articol

50 Viorel Lupu

Viorel Lupu a scris 136 articole pe acest site.

Web Developer. In trecut, moderator - realizator ( si ,,altele" ) radio tv la Analog FM, Europa Nova, Ten TV , Nova FM din 2001- 2015. Productie publicitara, media, internet, web sem seo din 2005.