Facebook News Feed prin Ad Exchange

Facebook News Feed prin Ad Exchange

Facebook News Feed prin Ad Exchange

Evident ca incerc sa observ ce se mai intampla prin zona de marketing online si in dimineata asta am citit cu surprindere si interes despre Facebook News Feed. Cand va fi disponibila functia si in Romania. Dati o inscriere aici si va anunta Facebook.

Un studiu al companiei AdRoll relevă că anunţurile postate în „News Feed“-ul Facebook sunt accesate cu 21% mai mult decât reclamele care apar în motoarele de căutare şi de 49 de ori mai mult decât anunţurile din partea dreaptă a paginii principale a reţelei sociale. „Anul trecut purtam discuţii despre faptul că Facebook nu funcţionează şi că General Motors îşi retrage anunţurile. Acum ne întrebăm dacă este un rival serios pentru Google“, a declarat preşedintele AdRoll, Adam Berke. Anunţurile din News Feed sunt integrate cu actualizările pe care utilizatorii le primesc de la prieteni sau de la paginile urmărite. Acestea sunt vândute prin programul Facebook Ad Exchange şi le permite brandurilor să-şi îndrepte anunţurile către utilizatorii care le-au mai vizitat site-urile. „Facebook a găsit combinaţia perfectă din punct de vedere al răspunsului direct prin alăturarea a două lucruri. Au combinat puterea publicităţii programatice cu sosul secret al reţelei sociale – mediul foarte captivant“, a spus Berke. O mare calitate a anunţurilor postate pe Facebook este faptul că beneficiază de aceleaşi acţiuni ca şi restul postărilor: utilizatorii pot da like, share sau pot comenta. Mai mult, publicitatea aceasta poate beneficia şi de efectul viral.Citeste mai mult: adev.ro/mpknoq

50 Viorel Lupu

Viorel Lupu a scris 131 post in this blog.

Web Developer. In trecut, moderator - realizator ( si ,,altele" ) radio tv la Analog FM, Europa Nova, Ten TV , Nova FM din 2001- 2015. Productie publicitara, media, internet, web sem seo din 2005.