O viziune mai complicata despre post

Azi am fost bombardat cu ceva ce promite sa devina viral …sau poate nu…?! Nici macar nu stiu daca e de bine sau e de rau…si asta pentru ca prea suntem bombardati cu lucruri fara valoare …gen silicoane, gadgeturi, manele, masini …., politica si politicieni, opulentza…astfel incat un raspuns de o asemenea anvergura precum ofera doamna din imaginile de mai jos…nici macar nu mai stiu daca sa il cataloghez drept unul cel putin interesant sau unul din categoria nu imi place….una sau alta , cert este ca merita sa fie distribuit si vazut…si mai sper ca nu este efectul Postului tinut de respectiva doamna….oricum felicitari celui/celor care au facut filmuletzul si au postat….adimun11..

Mai jos vedeti despre ce este vorba ( sub filmuletz aveti transcrierea)

Transcriere :

– Ati tinut Post ?

– Deocamdata pot sa spun ca nu este un Post ocazional pentru ca divulgaritata umanistica a unui om s-ar putea retusa pe un …blastom al nonsalantei nonconformistice intru Jean Calvin… Numai ca aceasta repudistica interumana s-ar putea repudia pe un anumit tronson umanitar… As vrea ca totul …in aceasta zi a unui prohod pe care Divinitatea interumana se putea codifica. O impartasanie pura s-ar putea restructura pe un anumit disconfort plurirenascentististic  umanitar… Eu am venit ca sa confirm…sunt intr-o urbanistica , intr-o cazuistica medicala a unui Univers transvers si am luat o sfanta impartasanie …tru… exitus in versus… intr-un nonsalant nonconformist sub Jean Calvin…Si nu stiu daca Dvs. aveti pledoaria ca sa imi oferiti aceasta continenta parasinusoidala pe care niciodata acest Univers situs inversus s-ar putea reconstitui…

50 Viorel Lupu

Viorel Lupu a scris 131 post in this blog.

Web Developer. In trecut, moderator - realizator ( si ,,altele" ) radio tv la Analog FM, Europa Nova, Ten TV , Nova FM din 2001- 2015. Productie publicitara, media, internet, web sem seo din 2005.