We Know Drama – TNT Belgia lansare

Sigur ai vazut clipul acesta de lansare a canalului TNT in Belgia . Si daca nu l-ai vazut , ma bucur ca acum il vizionezi…. A devenit viral…

La momentul postului acesta a depasit 25 de milioane de vizualizari… A fost preluat in grupaje de stiri peste tot in lume …Asta inseamna sa ai o idee grozava si sa o pui in practica asa cum au reusit cei de la agentia de publicitate Duval Guillaume. Un copywriter cu o minte brici !

“Undeva, intr-un orasel din Belgia, intr-o piata unde nu se intampla mai nimic, am plasat un buton si am asteptat ca cineva sa apese pe el”

Ce avem in meniu ? Un buton rosu, bun de apasat, un biciclist ochelarist , o duduie nevinovata, o ambulanta galbena, un baietel nedumerit, o echipa de brancardieri musculosi, un bolnav scapat de pe targa, un alt biciclist neatent si pus pe hartza, o duduie in lenjerie intima rosie pe o motocicleta, un Mercedes negru plin cu pistolari, un echipaj de politie care apara linistea orasului, multe impuscaturi, o victima si o echipa de fotbal american, efecte sonore, nedumerirea si uimirea trecatorilor…iar la final bannerul care anunta lansarea TNT !

“Apasa pentru a avea parte de dramatism” (Push to add some drama)

Marc Wellens, de la agentia de publicitate Duval Guillaume, care a realizat spotul,  crede ca  oamenii au fost pur si simplu prea consternati ca sa fuga sau sa faca ceva. Wellens a adaugat ca 11 oameni au apasat pe buton, iar compilatia a cuprins cele mai interesante reactii ale acestora.

TNT –  televiziune americana creata de Ted Turner si detinuta, in prezent, de Turner Broadcasting System. TNT s-a lansat in 1988 cu difuzarea filmului “Pe aripile vantului”, preferatul lui Ted Turner. In 2001, televiziunea s-a repozitionat, ca un post centrat pe seriale si show-uri TV, sub sloganul “We Know Drama”.

50 Viorel Lupu

Viorel Lupu a scris 136 articole pe acest site.

Web Developer. In trecut, moderator - realizator ( si ,,altele" ) radio tv la Analog FM, Europa Nova, Ten TV , Nova FM din 2001- 2015. Productie publicitara, media, internet, web sem seo din 2005.