Tara arde si baba vrea pe internet

De fapt altii vor…dar vorba aceea, daca nu s-ar fi gandit ei micutii…nu ramanea locuitorul din zona rurala a Roamaniei fara ocupatie ?

Adevarul este ca altii au ales deja destinul doamnelor si domnilor care …daca vor avea timp, printre un tesut la razboi si o bere la crasma din sat…vor baga si un like pe peretele contului de facebook al primarului din localitate…ca de…vor avea teava de net ,,europeana”…

In multe dintre satele Romaniei nu exista canalizare, dar oficialii romani discuta despre introducerea Internetului in mediul rural. Acesta a fost unul dintre subiectele abordate de Dacian Ciolos cu ocazia vizitei sale de doua zile in Romania.”Aici sunt 100 milioane euro din fonduri europene, in special din fonduri structurale, dar sunt si fonduri de dezvoltare rurala”, a spus Ciolos, precizand ca aceasta problema o va discuta si cu ministrul Comunicatiilor, Razvan Mustea.

Buna treaba domnule, parol !!! Ce ne trebuieste electrificare in sat…vine feciorul din strainataturi, aduce tableta, pune la punct si un procedeu de incarcare solara si face un ,,training”  la familie cum sa sune pe skype…Ptiu , mare treaba…adica la ce bun sa incepem cu autostrazi sau spitale,  sa inmultim anii traiti si speranta de viata sau sa facem sisteme de irigatie ? La ce bun , am avut si le-au furat unii…pesemne ca nu trebuiau…dar internet ? Musai !

Si cand te mai uiti si la jurnalistii astia deontologi care latra si nu vor binele poporului…adicatelea numai ei sa aiba internet…las sa aiba toata lumea…mai ales ca e cu bani de la coana Uniune…pe care , intre noi fie vorba, tot noi, o platim anual cu mai mult decat putem absorbi inapoi ca fonduri…treburi complicate…

Vezi si Ziare.com

50 Viorel Lupu

Viorel Lupu a scris 131 post in this blog.

Web Developer. In trecut, moderator - realizator ( si ,,altele" ) radio tv la Analog FM, Europa Nova, Ten TV , Nova FM din 2001- 2015. Productie publicitara, media, internet, web sem seo din 2005.