The Hunger Games

The Hunger Games

Nu e neaparat pe sistemul place, place, place dar cu siguranta face parte din lista cu filme cel putin interesante, intrigante si de vazut, mai ales ca in zilele acestea filmul se bucura de un succes serios in box office , peste Ocean. In Romania lansarea oficiala a avut loc pe 23 martie si macar din acest punct de vedere suntem in pas cu noutatile …ce vad ,,prietenii” americani la ei , vedem si noi la cinematografe …ma rog in cazul in care avem cinematograf in orasul in care ,,ne facem veacul”….

Despre The Hunger Games….Într-un viitor postapocaliptic, peste ruinele unui continent ce a fost odata America de Nord salasluieste naţiunea Panem. Ca simbol al puterii Capitoliului asupra celor douasprezece districte conduse cu o mana de fier, în fiecare an este organizat un concurs  sangeros – Jocurile Foamei. Douăzeci şi patru de adolescenţi sunt luati de langă familiile lor, prin tragere la sorti,  şi aruncaţi în lupta, televizata si urmarita cu frenezie. Doar unul dintre ei se va întoarce acasa faimos, bogat şi… viu…

Recomand si : Equilibrium(ceva mai vechi)

 

 

 

50 Viorel Lupu

Viorel Lupu a scris 131 post in this blog.

Web Developer. In trecut, moderator - realizator ( si ,,altele" ) radio tv la Analog FM, Europa Nova, Ten TV , Nova FM din 2001- 2015. Productie publicitara, media, internet, web sem seo din 2005.